Ben je op zoek naar een fotograaf in de omgeving van Maassluis? Eentje die zonder al teveel poespas mooie foto’s in hoge resolutie van je maakt? Ik help je graag om jouw zwangerschap, pasgeboren kleintje, gezin of zakelijke profielfoto’s vast te leggen.

Fotoshoot in de natuur

Voor fotoshoots van gezinnen of zwangerschappen ga ik bij voorkeur naar een natuurlijke omgeving, zoals op het bos of het strand. Het mooiste licht is ’s ochtends vroeg of juist aan het einde van de dag, het zogenaamde ‘golden hour’. In het geval van een newbornshoot of zakelijke shoot kunnen we de foto’s uiteraard ook binnen maken. Ik maak daarbij geen gebruik van attributen of zeer gestylde foto’s, maar ga het liefst voor zo natuurlijk en spontaan mogelijke foto’s. Je kunt een voorkeur aangeven voor zwartwit, kleur of een combinatie.

Locatie en tarieven

Ik ben beschikbaar voor fotoshoots in de omgeving van Rotterdam-Noord, Vlaardingen, Maassluis, Maasland en het Westland. In deze regio ken ik diverse natuurgebieden en stranden waar we mooie foto’s kunnen maken. De tarieven kunnen variëren per opdracht.

  • Fotoshoot (newborn, familie en/of vrienden): € 100,- voor één uur fotograferen op locatie en 20 foto’s in hoge resolutie.
  • Mini-shoot (profielfoto’s voor bijvoorbeeld LinkedIn of je CV): € 50,- voor een half uur fotograferen op locatie en 5 foto’s in hoge resolutie.

Doordat ik een vaste baan heb, ben ik in overleg enkel beschikbaar op weekenddagen en (wanneer het lang genoeg licht is) in de avonduren.

Over mij

Naast mijn werk als projectmanager en freelance communicatiemedewerker vind ik het erg leuk om te fotograferen. Natuur en mensen: ik vind het allebei leuk! Het is dus niet mijn werk, maar een hobby. Daardoor liggen de tarieven bij mij lager dan bij de gemiddelde fotograaf. Je bent bij mij aan het juiste adres als je ‘gewoon’ betaalbare, mooie en kwalitatief hoogwaardige portretfoto’s wilt laten maken zonder al teveel poespas. Ik beschik over een spiegelreflexcamera, macrolens/portretlens en een zoomlens om mooie foto’s van jullie te maken.

Interesse? Neem dan contact met me op. Graag tot gauw!