Als je een freelancer inhuurt, dan wil je natuurlijk wel weten wie je in huis haalt. Daarom stel ik mezelf graag wat uitgebreider voor aan je. (Liever de korte versie? Kijk dan op Linkedin voor mijn opleidingen en werkervaring).

Romy Meijer

Hoe ik begon met een studie kunstgeschiedenis…

Nadat ik een bachelor Algemene Cultuurwetenschappen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam had afgerond, besloot ik mijn interesse in kunst voort te zetten in de masteropleiding Kunstgeschiedenis aan de Universiteit Utrecht. Een leuke studie, waar ik echter na een tijdje ontdekte dat ik mijn toekomst toch heel anders voor me zag. Ik besloot er het beste van te maken en ging stage lopen op de marketingafdeling van Museum Boijmans Van Beuningen. Een leerzame stageplek waar ik ontdekte welke kant ik op wilde: namelijk de richting van marketing, communicatie en organisatie.

… en in marketing & communicatie terechtkwam

Al tijdens mijn studie had ik een bijbaan als SEO-copywriter bij een online marketingbureau. Nadat ik afstudeerde combineerde ik die baan met diverse andere parttime banen, zoals tekstschrijver, webredacteur en marketing- en communicatiemedewerker. Ook startte ik een thuisstudie Communicatie A en behaalde ik mijn diploma bij NIMA. Het was een dynamische en leerzame tijd waarin ik veel werkervaring opdeed binnen verschillende organisaties.

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier gewerkt voor drie musea in Den Haag en Delft. Momenteel ben ik project- en communicatiemanager bij een exameninstelling. Die functie combineer ik met freelance klussen. Alle allround ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, komt goed van pas in mijn werk als zzp’er. Ik help zowel non-profitorganisaties als het commerciële MKB graag met het opzetten en optimaliseren van hun (online) marketing en communicatie.

Fotografie

Daarnaast ben ik in te huren voor fotoshoots in de omgeving van Maassluis, Maasland, Vlaardingen, Rotterdam-Noord en Westland. Ook combineer ik fotograferen en schrijven als hobby op mijn fotografie-account op Instagram.

Google-certified

Hoewel ik al meer dan 10 jaar ervaring heb in online marketing, heb ik recent mijn NIMA-erkende certificaat ‘Basisprincipes van Online Marketing’ van Google behaald.

Meer weten? Kijk op Linkedin!

Ben je benieuwd naar een uitgebreid overzicht van mijn werkervaring, opleidingen, cursussen en referenties? Kijk dan op mijn (openbare) LinkedIn. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met me op.